cart

Νέα MiraClone Plus από τη Lockdecoders

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την τελευταία μας συσκευή MiraClone Plus - την επόμενη έκδοση της παλιάς συσκευής MiraClone, η οποία έχει ήδη κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στην αγορά και έχει πολύ καλή επιλογή σε όλο τον κόσμο.

Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το project εδώ και πολλούς μήνες για να δημιουργήσουμε μια λύση που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς. Η συσκευή μας παρέχει όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και ευκολία στη χρήση και εύκολες λειτουργίες που θα διευκολύνουν το έργο των χρηστών κάθε επιπέδου. Επιπλέον, η λύση μας είναι ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.
Πλήρως ανανεωμένο υλικό με επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας μας επιτρέπει να προσθέσουμε νέες λύσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέες ιδέες που θα μοιραστούμε μαζί σας τους επόμενους μήνες.

Βελτιωμένες λειτουργίες αναγνώρισης, παραγωγής, κλωνοποίησης, λειτουργίας eeprom, λειτουργίας OBD και λειτουργίας ανάγνωσης/εγγραφής μνήμης, ενσωματωμένες πλέον σε μία συσκευή. Δύο
ενσωματωμένες κεραίες 125 MHz και 13,56 Mifare.

 

Η MiraClone Plus είναι η πιο τεχνολογική συσκευή για την εργασία με αναμεταδότες σε όλα τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με σύστημα immobilizer.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα λειτουργίας που περιλαμβάνει η συσκευή είναι η ταυτοποίηση και η κλωνοποίηση των περισσότερων αναμεταδοτών στην αγορά που υπάρχουν σε αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες και θαλάσσια οχήματα.

Η επαγγελματική λειτουργία EEPROM επιτρέπει τον προγραμματισμό του κλειδιού ακόμη και αν δεν υπάρχει κλειδί

Οι ειδικές λειτουργίες που συνδέονται με ένα λογισμικό Η/Υ δημιουργούν την πιο ευέλικτη πλατφόρμα για κλειδαράδες και ηλεκτρονικά συνεργεία.

Η ιδέα μας είναι να αναπτύξουμε τη συσκευή μαζί με όλους τους χρήστες. Αυτό την έκανε πιο επαγγελματική και πιο εύκολη στη χρήση για αρχάριους και προχωρημένους πελάτες.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες λύσεις λογισμικού, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για την εργασία με κλειδιά οχημάτων.

 

Περισσότερα εδώ : https://www.gmka.gr/el/ypostiriksi/category/25-lockdecoders

Μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Mottura

Η Mottura Serrature di Sicurezza spa είναι μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή κυλίνδρων Champions με ευρωπαϊκό προφίλ, κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες, ξύλινες πόρτες και κουφώματα παραθύρων και χρηματοκιβώτια για ιδιωτική χρήση και για ξενοδοχεία.

 

Η εμπορική διανομή καλύπτει ομοιόμορφα την ιταλική επικράτεια και αναπτύσσεται στις κύριες ξένες χώρες των 5 ηπείρων.

 

Η μεγάλη γκάμα περιλαμβάνει διαφορετικά αυξανόμενα επίπεδα ασφάλειας, προκειμένου να κάνει την επιλογή του τελικού χρήστη πιο ευέλικτη, χωρίς να εγκαταλείπει την αίσθηση της ασφάλειας. Πρόσφατα, γεννήθηκε μια σειρά προϊόντων με υψηλή ηλεκτρονική και καινοτόμο συνιστώσα: Η τεχνολογία Mottura X ενσωματώνει τον παραδοσιακό τρόπο ανοίγματος/κλεισίματος ή διαχείρισης της πόρτας με λύσεις που συμβαδίζουν με την εποχή και το SMART.

 

Η τεχνολογία, η καινοτομία και η ποιότητα είναι οι βασικές αρχές στις οποίες η εταιρεία στηρίζει τις παραγωγικές της διαδικασίες, προκειμένου να φέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας στην αγορά ασφάλειας κατοικιών. Ως εκ τούτου, τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης, αυτοματισμού παραγωγής, εσωτερικών δοκιμών και αναλύσεων δεσμεύονται συνεχώς να διατηρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας στο πλαίσιο του συστήματος ποιότητας UNI EN ISO 9001/2008. 

 

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα από τους κωδικούς της Mottura και σίγουρα θα βρείτε αυτο που επιθυμείτε στο κατάστημα μας 

 

 

Δείτε περισσότερα εδώ : https: //www.gmka.gr/el/proionta/manufacturer/mottura

 

 

1

Εκπαίδευση

Στην εταιρεία μας δίνουμε πάντα την ευκαιρία στον συνεργάτη να εκπαιδευτεί σε νέες ή παλιές τεχνολογίες με βάση την ανάγκη της αγοράς του.

Παρέχουμε εκπαίδευση σε διάφορους κλάδους της αγοράς μερικές από αυτές αναγράφονται παρακάτω. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας.

Μελέτες

Την τελευταία δεκαετία η ανάγκες των εταιρειών σε θέματα ελέγχου πρόσβασης έχουν αυξηθεί δραματικά. Η αύξηση του προσωπικού, ο αναρίθμητος όγκος κλειδιών από μη εξουσιοδοτημένα αντίγραφα σε μία πόρτα ή οι αλλαγές σε άτομα που εργάζονται σε μία εταιρεία,  είναι λίγες μόνο αναφορές στα οποία απαιτείται μία διεξοδική μελέτη για την επίλυση του προβλήματος.

Η εταιρεία μας είναι ο πιο κατάλληλος πρεσβευτής για την εκτέλεση μίας μελέτης η οποία θα διαρκέσει για χρόνια μέχρι να επαναξιολογηθεί. Αυτό οφείλεται κυρίως σε δύο βασικά κριτήρια. Οι σταθερές συνεργασίες μας που διαρκούν περισσότερο από δύο δεκαετίες με εργοστάσια τα οποία διαπρέπουν στο εξωτερικό με αναρίθμητα πρότζεκτ μικρών αλλά και πολύ μεγάλων συστημάτων που με την τεχνογνωσία τους μπορούν να προσφέρουν λύσεις και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το δεύτερο είναι η πολυετής εμπειρία και η διαρκής παρουσία στο χώρο της εταιρείας μας η οποία μετρά 92 χρόνια στην αγορά και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσετε με βάση τις πιο καινοτόμες και τελευταίες τεχνολογίες.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στην φόρμα που ακολουθεί:

© 2022 GEMKA

espa_grespa