cart

SALTO DANALOCK V3

Γνωρίστε τη SALTO Danalock V3, μια μηχανοκίνητη έξυπνη κλειδαριά που εξασφαλίζει τον έλεγχο των θυρών του ξενοδοχείου σας με έναν καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο.

 

Η νέα SALTO Danalock V3 είναι η τρίτη γενιά μιας μηχανοκίνητης έξυπνης κλειδαριάς που εξασφαλίζει τον έλεγχο των θυρών με έναν καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο.

Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες του smart living και της ασφάλειας δεδομένων, η Danalock V3 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε την πρόσβαση σε κάθε χώρο της μονάδας σας από όπου κι αν βρίσκεστε, εύκολα και γρήγορα, μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Σε λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό ψηφιακών κλειδιών για τους επισκέπτες και το προσωπικό σας, αλλά και να προγραμματίστε το επίπεδο πρόσβασης κάθε χρήστη επιλέγοντας μόνιμη ή προσωρινή πρόσβαση.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της εξασφαλίζει γρήγορη και εξαιρετικά απλή εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε τη λαβή ή την κλειδαριά της πόρτας. Η Danalock V3 είναι επίσης συμβατή με όλες τις κλειδαριές ευρωπαϊκού τύπου καθώς τοποθετείται σε κυλίνδρους διπλής ενέργειας.

Ιδανική για διαμερίσματα, μικρά καταλύματα, με κομψό design και προηγμένο αλγόριθμο κρυπτογράφησης, η Danalock V3 σάς επιτρέπει να επανασχεδιάσετε τον τρόπο λειτουργίας των καταλυμάτων σας και να αναβαθμίσετε την εμπειρία διαμονής, πρωτοστατώντας στη νέα εποχή της φιλοξενίας.

Ο απόλυτος κύλινδρος Red eXpert αποκλειστικά από τη GEMKA !!!

Σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο κύλινδρο ασφαλείας Red eXpert της Cisa που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία μας! Μπορεί να αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα αποτροπής όλων των μεθόδων διάρρηξης αλλά δεν είναι το μόνο που τον κάνει ξεχωριστό.

Ο Red eXpert είναι ο μόνος κύλινδρος στην αγορά που ο κάτοχος του δίνει εξουσιοδότηση μέσω ειδικής εφαρμογής για την δημιουργία αντιγράφου. Το εργοστάσιο λαμβάνει την εντολή και εξουσιοδoτεί την εταιρεία GEMKA - Karydis ώστε να προβεί στην δημιουργία αντιγράφου με τα νέα εξατομικευμένα εξαρτήματα που έχει προμηθευτεί αποκλειστικά για αυτό το λόγο. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημερώνονται ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης και το εργοστάσιο με τον αριθμό των αντιγράφων που έχουν εκτελεστεί. 

Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο αντιγράφων και δημιουργεί το έδαφος ακόμα και για μεταβίβαση ιδιοκτησίας κυλίνδρων σε νέους ενοικιαστές ή και ιδιοκτήτες.

Μάθετε όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Red eXpert σε πρώτη αποκλειστικότητα από τη GEMKA - Karydis!!!

 

Δείτε τα προϊόντα στο site μας : Κύλινδροι Red eXpert

Νέα MiraClone Plus από τη Lockdecoders

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την τελευταία μας συσκευή MiraClone Plus - την επόμενη έκδοση της παλιάς συσκευής MiraClone, η οποία έχει ήδη κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στην αγορά και έχει πολύ καλή επιλογή σε όλο τον κόσμο.

Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το project εδώ και πολλούς μήνες για να δημιουργήσουμε μια λύση που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς. Η συσκευή μας παρέχει όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και ευκολία στη χρήση και εύκολες λειτουργίες που θα διευκολύνουν το έργο των χρηστών κάθε επιπέδου. Επιπλέον, η λύση μας είναι ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.
Πλήρως ανανεωμένο υλικό με επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας μας επιτρέπει να προσθέσουμε νέες λύσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέες ιδέες που θα μοιραστούμε μαζί σας τους επόμενους μήνες.

Βελτιωμένες λειτουργίες αναγνώρισης, παραγωγής, κλωνοποίησης, λειτουργίας eeprom, λειτουργίας OBD και λειτουργίας ανάγνωσης/εγγραφής μνήμης, ενσωματωμένες πλέον σε μία συσκευή. Δύο
ενσωματωμένες κεραίες 125 MHz και 13,56 Mifare.

 

Η MiraClone Plus είναι η πιο τεχνολογική συσκευή για την εργασία με αναμεταδότες σε όλα τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με σύστημα immobilizer.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα λειτουργίας που περιλαμβάνει η συσκευή είναι η ταυτοποίηση και η κλωνοποίηση των περισσότερων αναμεταδοτών στην αγορά που υπάρχουν σε αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες και θαλάσσια οχήματα.

Η επαγγελματική λειτουργία EEPROM επιτρέπει τον προγραμματισμό του κλειδιού ακόμη και αν δεν υπάρχει κλειδί

Οι ειδικές λειτουργίες που συνδέονται με ένα λογισμικό Η/Υ δημιουργούν την πιο ευέλικτη πλατφόρμα για κλειδαράδες και ηλεκτρονικά συνεργεία.

Η ιδέα μας είναι να αναπτύξουμε τη συσκευή μαζί με όλους τους χρήστες. Αυτό την έκανε πιο επαγγελματική και πιο εύκολη στη χρήση για αρχάριους και προχωρημένους πελάτες.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες λύσεις λογισμικού, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για την εργασία με κλειδιά οχημάτων.

 

Περισσότερα εδώ : https://www.gmka.gr/el/ypostiriksi/category/25-lockdecoders

Μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Mottura

Η Mottura Serrature di Sicurezza spa είναι μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή κυλίνδρων Champions με ευρωπαϊκό προφίλ, κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες, ξύλινες πόρτες και κουφώματα παραθύρων και χρηματοκιβώτια για ιδιωτική χρήση και για ξενοδοχεία.

 Η εμπορική διανομή καλύπτει ομοιόμορφα την ιταλική επικράτεια και αναπτύσσεται στις κύριες ξένες χώρες των 5 ηπείρων.

 Η μεγάλη γκάμα περιλαμβάνει διαφορετικά αυξανόμενα επίπεδα ασφάλειας, προκειμένου να κάνει την επιλογή του τελικού χρήστη πιο ευέλικτη, χωρίς να εγκαταλείπει την αίσθηση της ασφάλειας. Πρόσφατα, γεννήθηκε μια σειρά προϊόντων με υψηλή ηλεκτρονική και καινοτόμο συνιστώσα: Η τεχνολογία Mottura X ενσωματώνει τον παραδοσιακό τρόπο ανοίγματος/κλεισίματος ή διαχείρισης της πόρτας με λύσεις που συμβαδίζουν με την εποχή και το SMART.

 Η τεχνολογία, η καινοτομία και η ποιότητα είναι οι βασικές αρχές στις οποίες η εταιρεία στηρίζει τις παραγωγικές της διαδικασίες, προκειμένου να φέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας στην αγορά ασφάλειας κατοικιών. Ως εκ τούτου, τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης, αυτοματισμού παραγωγής, εσωτερικών δοκιμών και αναλύσεων δεσμεύονται συνεχώς να διατηρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας στο πλαίσιο του συστήματος ποιότητας UNI EN ISO 9001/2008. 

 

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα από τους κωδικούς της Mottura και σίγουρα θα βρείτε αυτο που επιθυμείτε στο κατάστημα μας 

 

 

Δείτε περισσότερα εδώ : https: //www.gmka.gr/el/proionta/manufacturer/mottura

 

 

1

© 2022 GEMKA

espa_grespa