cart

SALTO ProAccess Space Management Software

Image

Αποκτήστε ευελιξία, βελτιώστε την αποδοτικότητά σας και αξιοποιήστε νέες λειτουργίες για να αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας, με το καινοτόμο λογισμικό διαχείρισης χώρου SALTO ProAccess.


 Σχεδιασμένο για να λειτουργεί άμεσα σε οποιαδήποτε επιχείρηση, το ProAccess Space επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την πλατφόρμα στις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και να επιλέγουν τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη.


 
Η εγκατάσταση του λογισμικού γίνεται εύκολα και γρήγορα και προσφέρει μια ασφαλή βάση δεδομένων με έλεγχο ταυτότητας SQL ή Windows, αλλά και κρυπτογράφηση με SSL πρωτόκολλα για τη διασφάλιση των δεδομένων σας.


 
Μέσα σε λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να θωρακίσετε την ασφάλεια του ξενοδοχείου σας, να βελτιστοποιήσετε τις ροές εργασίας, να προσθέσετε ή να ανακαλέστε τα δικαιώματα πρόσβασης ενός χρήστη ανά πάσα στιγμή, να ενημερωθείτε για τις ανάγκες συντήρησης των υποδομών σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο όλων των σημείων πρόσβασης ενός κτιρίου.


 
Όλα αυτά μέσα σε μια ενιαία, κεντρική πλατφόρμα ελέγχου πρόσβασης και ασφάλειας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της εφαρμογής SALTO JustIN για iOS και Android.


 Επιπλέον, το λειτουργικό SALTO ProAccess είναι σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με την επιχείρησή σας, με τη δυνατότητα να υποστηρίζει μέχρι 4 εκατομμύρια διαφορετικούς χρήστες, 1024 ζώνες και έως 65000 σημεία πρόσβασης, όπως έξυπνες κλειδαριές, πόρτες, θυρίδες και ανελκυστήρες.


 Με ένα εύχρηστο web-based interface που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν το κτίριο, τις εγκαταστάσεις, τις πόρτες, τους επισκέπτες και το προσωπικό μιας ξενοδοχειακής μονάδας με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια, αλλά και να ελέγχουν την πρόσβαση σε διαφορετικούς χώρους σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας και μόνο εφαρμογής.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Το SALTO ProAccess προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργαλείων και λειτουργιών, που μπορούν να επιταχύνουν τις εργασίες σας και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αποδοτικότητα κάθε ξενοδοχείου. Μεταξύ άλλων, με το SALTO ProAccess θα έχετε πρόσβαση στα εξής εργαλεία:

-Διαχείριση επισκεπτών
Εκδώστε κάρτες επισκεπτών για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, με ενσωματωμένες ημερομηνίες ακύρωσης.


-Διαχείριση θυρίδων
Διαχειριστείτε εύκολα την πρόσβαση επισκεπτών σε θυρίδες, ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους.

-Λειτουργίες Matrix
Σχεδιάστε και ορίστε άμεσα κανόνες πρόσβασης για να απλοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τη σύνδεση μεταξύ χρηστών και χώρων.

 
-Έλεγχος πρόσβασης σε ανελκυστήρες
Βεβαιωθείτε ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ορόφους θέτοντας κανόνες πρόσβασης με ειδικές κάρτες.

-Διαχείριση χρηστών
Δώστε δικαιώματα διαχειριστή σε υπαλλήλους που διευθύνουν διαφορετικά ξενοδοχεία, κτίρια ή μονάδες.

-Κλείδωμα έκτακτης ανάγκης
Ασφαλίστε προκαθορισμένους χώρους σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

-Αυτόματη ενημέρωση κλειδιών
Μειώστε τους χρόνους αναμονής, ενεργοποιώντας την αυτόματη κωδικοποίηση κλειδιών απευθείας μέσω μιας κεντρικής συσκευής ανάγνωσης.

-Λειτουργία event engine
Αυτοματοποιήστε διαδικασίες όπως η ενεργοποίηση ενός συστήματος CCTV και η αποστολή email ή μηνυμάτων υπενθύμισης.

-Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και Roll Call
Παρακολουθήστε τις κινήσεις των ατόμων εντός του κτιρίου σας, τη χρήση διαφορετικών χώρων και το κλείδωμα θυρών σε διαφορετικές ζώνες.


-Οπτική χαρτογράφηση
Εντοπίστε που βρίσκονται οι επισκέπτες και το προσωπικό σας ανά πάσα στιγμή σε έναν χάρτη του ξενοδοχείου σας.

Image

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Image
  • Server Operating System
  • Windows 7 SP1
  • Windows 8.12
  • Windows 10
  • Windows Server 2008 R2 SP1
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016 (32-bits & 64-bits)

 

Απαιτήσεις Microsoft .NET Framework

Net Framework 4.6.2.ή υψηλότερο

Απαιτήσεις Hardware για τον Server

Επεξεργαστής: 1 GHz ή υψηλότερο. 32Bits ή 64Bits.

RAM: 4 GB.

Χώρος στον σκληρό δίσκο: περίπου 10 GB

 

Απαιτήσεις Hardware για τον Client

Επεξεργαστής: 1.6 GHz ή υψηλότερο. 32Bits ή 64Bits.

RAM: 1 GB.

NET framework: V.40.2

 

Υποστήριξη HTML5 / Web Browser

Το SALTO ProAccess είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού και να παρέχει συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης.

 

Συμβατότητα SQL Database Engine

SQL LocalDB (περιλαμβάνεται στο λογισμικό ProAccess Space)

SQL Server 2012 Express

SQL Server 2014

SQL Server 2012

SQL Server 2008 R2

Image

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλες τις νέες λύσεις πρόσβασης για το ξενοδοχείο σας.

δειτε επισησ

DANALOCK V3

DANALOCK V3

Το SALTO Danalock V3 είναι μια ευρωπαϊκή, συμβατή μηχανοκίνητη, αλλά "έξυπνη" κλειδαριά, που επιτρέπει τον έλεγχο των θυρών του ξενοδοχείου σας και παρέχει την εμπειρία του smart living, μιας και είναι συμβατή με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αυτοματισμού χώρων.
SALTO KS

SALTO KS

Με το KS μπορείτε να στείλετε το Digital Key στους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας, ώστε να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους χωρίς να χρειάζονται επιπλέον keycards. Το KS είναι μία εύκολη και ευέλικτη λύση που σας επιτρέπει και τον απομακρυσμένο έλεγχο του ξενοδοχείου σας.
© 2022 GEMKA

espa_grespa