cart

SALTO KS

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Ανακαλύψτε το SALTO KS, μια απλή αλλά ευέλικτη cloud-based λύση έξυπνης πρόσβασης, απαραίτητης για κάθε είδος ξενοδοχειακής μονάδας.

Το SALTO KS είναι μια απλή αλλά ευέλικτη cloud-based λύση έξυπνης πρόσβασης, απαραίτητη για κάθε είδος ξενοδοχειακής μονάδας.

 Με το SALTO KS μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας και ασφάλειας μέσω πολλαπλών “keyless” επιλογών, όπως η δημιουργία ενός ψηφιακού κλειδιού. Έτσι, μπορείτε να δώσετε άμεση πρόσβαση μέσω smartphone στους επισκέπτες και το προσωπικό σας ανά πάσα στιγμή για συγκεκριμένους χώρους και ορισμένα χρονικά πλαίσια. 

 Η διαχείριση του συστήματος γίνεται κεντρικά και σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας ασύρματης,  πλήρως απομακρυσμένης, cloud-based πλατφόρμας διαχείρισης, που σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του ξενοδοχείου σας όπου κι αν βρίσκεστε από κινητό ή υπολογιστή.

 Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να βλέπετε ποιος χρησιμοποιεί οποιονδήποτε χώρο και για πόση ώρα, να στέλνετε προσωποποιημένα μηνύματα, να ρυθμίζετε υπενθυμίσεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις και events, αλλά και να αξιοποιείτε τα δεδομένα σας για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας. 

 Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, το SALTO KS θα σας επιτρέψει να διασφαλίσετε την ευελιξία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού σας, ενώ παράλληλα μειώνονται τα κόστη λειτουργίας και οι περιττές μετακινήσεις και επικοινωνίες.

 Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή και μια έξυπνη ασύρματη κλειδαριά SALTO.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο
Διαχειριστείτε όλες τις πόρτες, τους χρήστες και τις τοποθεσίες του ξενοδοχείου σας και παραχωρήστε ή αποκλείστε πρόσβαση από το ίδιο μέρος.

Μεγιστοποίηση αποτελεσματικότητας
Συλλέξτε όλα τα δικαιώματα πρόσβασης χρήστη σε μια ενιαία, έξυπνη ετικέτα RFID. Στείλτε ψηφιακά κλειδιά ή ανοίξτε τις πόρτες από οποιαδήποτε απόσταση, ακόμα κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη του κόσμου.

Αυτοματοποίηση των λειτουργιών σας
Το SALTO KS παρέχει μια παγκόσμια και επεκτάσιμη λύση ελέγχου πρόσβασης για κάθε τύπο επιχείρησης, με γρήγορη και ασφαλή ενσωμάτωση του συστήματος ελέγχου πρόσβασης με άλλες πλατφόρμες και εφαρμογές property management λογισμικών.

Συλλογή δεδομένων
Αναλύστε πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες δραστηριότητας και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Image

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Image

Η Εφαρμογή
Διασφαλίστε τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών του SALTO KS μέσω μιας web εφαρμογής ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για κινητά σε iOS ή Android. Δημιουργήστε ή προσκαλέστε χρήστες στην εφαρμογή σας σε λίγα απλά βήματα και προσδιορίσετε τον ρόλο κάθε χρήστη με διαφορετικές κατηγορίες: Owner, Admin, Super User ή Basic User.

 

KS Connect API & KS Core API
Οι υπηρεσίες API του SALTO KS σάς παρέχουν όλα τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεστε, για να ενσωματώσετε έξυπνες κλειδαριές που βασίζονται σε cloud στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο εφαρμογών σας.

Μέσω API, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω προγραμματισμού στις κλειδαριές SALTO, να προσθέσετε accessors, να τροποποιείτε tags ή και να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για ένα πλήρες in-house σύστημα ελέγχου.

 

Ασφάλεια
Το SALTO KS συνδυάζει την ευελιξία του cloud με τις βέλτιστες πρακτικές της διαδικτυακής ασφάλειας, για να κρατήσει εσάς και τους χρήστες σας ασφαλείς, με αυστηρή πολιτική κωδικών πρόσβασης, υποστήριξη για την πρόληψη απώλειας δεδομένων, κρυπτογράφηση δεδομένων κατά τη μεταφορά και εγγυημένη ασφαλή επικοινωνία μεταξύ software και hardware.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλες τις νέες λύσεις πρόσβασης για το ξενοδοχείο σας.

δειτε επισησ

ProAccess Space Management Software

ProAccess Space Management Software

Διαχειριστείτε το ξενοδοχείο, τα δωμάτια, τον επισκέπτη και την ασφάλεια του ξενοδοχείου σας με τον δικό σας τρόπο. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών ελέγχου πρόσβασης με μια ασφαλή, επεκτάσιμη και ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης κτιρίων.
DANALOCK V3

DANALOCK V3

Το SALTO Danalock V3 είναι μια ευρωπαϊκή, συμβατή μηχανοκίνητη, αλλά "έξυπνη" κλειδαριά, που επιτρέπει τον έλεγχο των θυρών του ξενοδοχείου σας και παρέχει την εμπειρία του smart living, μιας και είναι συμβατή με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αυτοματισμού χώρων.
© 2022 GEMKA

espa_grespa